Nederlands | English | Français
Vlechtwerk
Vlechtwerk op maat, manden,
gevlochten design, reparaties
Ontdek meer
Reuzen
Nieuwe reuzen, oude reuzen,
grote reuzen, kleine reuzen
Ontdek meer
Diensten
Cursussen, workshops,
demo’s en presentaties
Ontdek meer

Lieve Lieckens

Hallo, ik ben Lieve Lieckens en ben ambachtelijk mandenvlechtster van beroep. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik mij gespecialiseerd in manden vlechten op maat, het maken van reuzen en het leveren van diensten zoals cursussen en presentaties.  

Als ambacht ben ik dagdagelijks bezig met niet alleen de kwaliteit, maar ook de duurzaamheid van mijn vakmanschap. Door het gebruik van de juiste materialen en met een mindset voor de zorg van de natuur, resulteert dit in ecologische en duurzame producten.

Mandenvlechten voor mij is de creatie van unieke stukken en het delen van mijn passie met jullie.  

Op mijn website vertel ik u graag over alles wat te maken heeft met vlechtwerk en het leven van een ambacht. Als je meer wil weten, aarzel dan niet om mij vrijblijvend te contacteren.

GCV Mandenvlechten (BE 0844 655 214) • +32(0)486/455507 - +32(0)15/517498

Blog

28okt20

Workshops tijdelijk uitgesteld

Melding Unizo : "Indien het hier gaat over opleidingen/workshops met consumenten als deelnemers: er zijn nog geen definitieve teksten, maar op basis van de informatie die we momenteel hebben zullen workshops/opleidingen die zich situeren in de sfeer van vrijetijdsbesteding niet meer toegelaten zijn. Enkel opleidingen die uitgaan van erkende opleidingsinstellingen kunnen nog doorgaan. " Zodra er ergens een verbetering is, een mogelijkheid is om terug te beginnen lesgeven, breng ik jullie op de hoogte.

×