Nederlands | English | Français
Reuzen bouwen

Reuzen groot of klein, elk cultureel erfgoed mag er zijn 

Bent u een particulier, gemeente/stads bestuur, vereniging of gewoon een cultuur liefhebber met interesse in reuzen? Dan is dit voor u! 

Op een dag stond ik op een markt en kwam er een man naar mij en vroeg: "Wel mevrouw ik zie dat u kleine manden maakt, ook grote, maar bent u in staat van hele grote manden te maken?". Deze hele grote mand bleek uiteindelijk het geraamte te zijn van een reus van een school in Watermaal-Bosvoorde die stond te bekommeren en die ze graag terug wilden laten uitgaan. Ontdek meer over het hele verhaal van de reus in Vlaanderen. 

Fast forward 20 jaar ben ik verscheidene keren uitgeroepen tot "Reuzendokter van België" en probeer ik nog steeds mijn steentje bij te dragen aan het immaterieel erfgoed van Vlaanderen. Ik maakte reeds reuzen voor "La Maison des Géants" te Ath en voor verschillende particulieren, verenigingen, steden en gemeenten.

Of het nu gaat over grote reuzen of kleine, onderstel of bovenstuk, oude of nieuwe, elk idee en aanvraag is welkom! 

Wat meer inspiratie op doen? In de galerij laat ik je graag meer van mijn reeds verwezenlijkte creaties zien! 

 

Vragen of Interesse? 

Je kan mij gerust vrijblijvend contacteren bij interesse of met vragen over een idee of mogelijke nieuwe creatie. 

Hebt u al een reus, maar is die mogelijks aan reparatie toe? Ontdek meer over reparaties en ik help je verder!

Hallo, ik ben Lieve Lieckens en ben ambachtelijk mandenvlechtster van beroep.

Ik ben gespecialiseerd in manden vlechten op maat, het maken van reuzen en het leveren van diensten zoals cursussen en presentaties. Kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van de juiste materialen en door vakmanschap. Al mijn producten zijn ecologisch en duurzaam.

Interesse? Contacteer me!

×