Nederlands | English | Français
Reuzen repareren

Oud of nieuw, elke reus verdient een (nieuw-ingeblazen) leven vol met culturele activiteiten!   

Hebt u al een reus, maar is die mogelijks aan reparatie toe? 

Als ambacht streef ik dagdagelijks naar duurzame en ecologische producten. Dit door mij constant bij te scholen, telkens op zoek te gaan naar de juiste materialen, en door het verzekeren van de kwaliteit van mijn reuzen.

Indien u al een reus hebt, en deze graag nieuw leven in wilt blazen, dan sta ik altijd open om de mogelijkheden te bespreken voor herstellingswerken uit te voeren.

Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik het plezier gehad om reuzen te mogen geboren laten worden voor verscheidene particulieren, verenigingen, stadsbesturen en onder andere ook voor "La Maison des Géants" te Ath. 

Al mijn reuzen zijn handgemaakt en uitgevoerd door duurzaam vakmanschap. Of het nu gaat over grote reuzen of kleine, onderstel of bovenstuk, oude of nieuwe, elk idee en aanvraag is welkom!  

 

Vragen of Interesse? 

Je kan mij gerust vrijblijvend contacteren bij interesse of met vragen over een idee of mogelijke nieuwe creatie. 

Wat meer inspiratie op doen? In de galerij laat ik je graag meer van mijn reeds verwezenlijkte creaties zien!

Hallo, ik ben Lieve Lieckens en ben ambachtelijk mandenvlechtster van beroep.

Ik ben gespecialiseerd in manden vlechten op maat, het maken van reuzen en het leveren van diensten zoals cursussen en presentaties. Kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van de juiste materialen en door vakmanschap. Al mijn producten zijn ecologisch en duurzaam.

Interesse? Contacteer me!

×