Nederlands | English | Français
Lieve Lieckens is de reuzendokter • Reparaties van traditionele reuzen

Welkom bij de reuzendokter

Lieve Lieckens staat gekend als de reuzendokter. Op haar spreekwoordelijke operatietafel doet zij op een ecologisch verantwoorde wijze, met groot respect voor de tradities, kleine en grote reparaties aan reuzen. 

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in zowel het maken als repareren of onderhouden van reuzen, sta ik ondertussen wat gekend als de reuzendokter. Tijdens een van mijn demonstraties mandenvlechten bood zich de kans aan om mijn eerste reus te vlechten. Een reus vlechten is toch ten slotte een beetje zoals een grote mand vlechten, nietwaar? 

Achteraf gezien was die eerste reus misschien niet mijn allerbeste werk, maar ik had de smaak te pakken. Sindsdien bouw ik zelf reuzen, en help ik bij het onderhouden of repareren van reuzen

Ontdek op mijn website meer over de geschiedenis van reuzen, over hoe ik reuzen bouw, of meer over het repareren van reuzen.

 

De reuzendokter staat voor je klaar

Hebt u een reus die een beetje liefde nodig heeft, of aan een nieuw leven toe is? Aarzel dan zeker niet mij te contacteren om een afspraak te maken met de reuzendokter.

Hallo, ik ben Lieve Lieckens en ben ambachtelijk mandenvlechtster van beroep.

Ik ben gespecialiseerd in manden vlechten op maat, het maken van reuzen en het leveren van diensten zoals cursussen en presentaties. Kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van de juiste materialen en door vakmanschap. Al mijn producten zijn ecologisch en duurzaam.

Interesse? Contacteer me!

×